isparta-oto-ekspertiz
MUTSAN HİDROMEK’TE MUTLU AÇILIŞ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

MUTSAN HİDROMEK Bucak İş Makineleri Bakım Servisi’nin açılışı yapıldı. Açılış törenine çok sayıda davetli ve protokol mensupları yer aldı. Açılışta Burdur Valisi Hasan Kürklü, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer, HİDROMEK Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bozkurt, Bucak Protokolü, Burdurlu işadamları ve davetliler yer aldı.

Açılış merasiminde konuşan BMC MUTSAN Firması Sahibi Veysel Mutlu; MUTSAN’ın tarihçesinden bahsetti. 1955’de MUTSAN’ın Grup’un kurulduğunu dile getiren İşadamı Veysel Mutlu, bugün ise otomotiv, enerji ve inşaat kollarında devam ettiklerini söyledi. İşadamı Veysel Mutlu,%65’inin yerli üretim olan HİDROMEK ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, HİDROMEK’in 55’in üzerindeki ülkeye ihracat yaptığını ve böyle bir firmayla çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

HİDROMEK Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Bozkurt da konuşmasının başlangıcında HİDROMEK’i tanıttı ve nasıl Pazar lideri olduklarını söyledi. Genel Müdür Yardımcısı Bozkurt, Türkiye’de en yaygın servis hizmetini verdiklerini, ülkede 70 adet servislerinin olduğunu ve Bucak’taki MUTSAN’ın açılışıyla birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edeceklerine inandığını belirtti.  

Vali Hasan Kürklü de kurdele kesimi öncesinde duyduğu memnuniyeti çeşitli cümleleriyle ifade etti. Konuşmaların ardından dua edildi ve kurdele kesimi yapıldı. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.