isparta-oto-ekspertiz
ANSİAD 12. GİRİŞİMCİLİK HAFTASI SONA ERDİ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Akdeniz, Mehmet Akif Ersoy, Süleyman Demirel, Uluslararası Antalya üniversiteleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Antalya Hizmet Merkezi Müdürlüğü desteğiyle ANSİAD tarafından düzenlenen "12. Girişimcilik Haftası" düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
 

 Antalya Valisi Muammer Türker, törende yaptığı konuşmada, gençlerin kendilerine fırsatlar verildiği zaman başarılara ulaştığını belirterek, "Türkiye'nin bugün geldiği noktada, insanlarımıza demokratik nizam ve hukuk düzeni içerisinde bu imkânların sağlandığına vurgu yapmak istiyorum. Bu, Türkiye'nin başarısıdır, cumhuriyetimizin başarısıdır" dedi.
 

 Türker, girişimciliğin inovasyonla birleştiği zaman bir anlam taşıdığını ifade ederek, "Bu tür etkinlikler, Türkiye'nin katma değeri yüksek sektörlere yönelmesi gerektiği konusunda bize ipuçları veriyor. Bizim mutlaka geleneksel modellerden uzaklaşıp, beyin gücümüzü devreye sokabileceğimiz ve bilgiyi daha fazla üretebileceğimiz bir ortamı oluşturmamız gerekiyor. 2023'te dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına girmenin yolu buradan geçiyor" ifadelerine yer verdi.
 

 ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu da, Antalya ekonomisinde hep tarımın, turizmin ve ticaretin akla geldiğini dile getirerek, bu 3 sektörün yanına bir de girişimciliğin konulması gerektiğini söyledi. Eroğlu, Girişimcilik Haftası'nın 12 yıldır sürdürebilmenin sırrının ortak akılda olduğunu sözlerine ekledi.

 Törende Avekon Kurucu Ortağı ve İş Geliştirme Direktörü Erol Kabadayı 2014 ANSİAD Yılın Girişimcisi Ödülünü Vali Türker'den alırken, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Işık Yargın ise ANSİAD Girişimcilik Haftası Güngör Pekşen Özel Ödülünü Burdur Valisi Hasan Kürklü’nün elinden aldı.

 Hafta etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "İş Fikri Proje Yarışması"na, birinciliği "kemik grefti" projesi ile Süleyman Demirel Üniversitesi doktora öğrencisi Hasan Basri Savaş kazandı.

Törene, Burdur Valisi Hasan Kürklü ve Antalya Valisi Muammer Türker ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçi, ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu ve diğer protokol üyeleri katıldı. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.