isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Türkiye'nin en kapsamlı göz sağlığı bloğu yayında!
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Türkiye’de göz sağlığı farkındalığını artırmayı sosyal sorumluluk anlayışının merkezine koyan Seiko Optik, Türkiye’nin en kapsamlı göz sağlığı bloğu gozumundegeri.com’u hayata geçirdi.
 
Göz sağlığı konusunda derin bir kaynak niteliğinde hayata geçirilen blog, Seiko Optik Türkiye Göz Sağlığı Danışmanı Opr. Dr. Özgür Gözpınar moderatörlüğünde, yenilikçi ve interaktif bir yaklaşımla oluşturuldu. Nitelikli ve her geçen gün yenilenen geniş bilgi içeriğinin yanı sıra Türkiye’de göz ve göze dair gelişme ve çözümler, bilgilendirici makaleler ve en çok merak edilen göz problemlerini konu eden videolar yer alıyor.
 
Güncel bilgi akşının sağlanacağı www.gozumundegeri.com kapsamlı arama bölümü ile kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Türkiye’de göz sağlığıyla ilgili dijital kaynakların yetersizliği iç görüsünden yola çıkarak oluşturulan blog, içerikleriyle göz problemlerinin sadece görme bozukluğundan ibaret olmadığını da ortaya koyuyor.
 
Seiko-5-1Ebru-Ural6-1Gozumundegeri-comG-z-rengi-nas-l-olu-ur

 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.