isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertiz
Isparta'nın Lezzet Hazinesi: Asma Kabağı
TÜRKİYE 0
isparta-oto-ekspertiz-raporu
Başlık:Isparta'nın Lezzet Hazinesi: Asma Kabağı
İçerik: Isparta, tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü bir şehir olmanın ötesinde, kendine özgü lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Isparta'ya geldiğinizde bu lezzetleri tatmadan dönmeyi düşünmeyin.
Isparta'nın en özel lezzetlerinden biri olan "Asma Kabağı" veya diğer adıyla "Uzun Kabak," kendine has tadı ve yüksek besin değeriyle öne çıkıyor. Bu lezzetli yemeğin yapımı oldukça basit. İşte tarifi:
Malzemeler:
  • Uzun kabak (Asma Kabağı)
  • Soğan
  • Sıvı yağ
  • Haşlanmış nohut
  • Et (isteğe bağlı)
Yapılışı:
  1. Uzun kabak, önce soyularak sonra küçük küçük doğranır.
  2. Soğan sıvı yağda kavrulur.
  3. Kavrulmuş soğana haşlanmış nohut, et (varsa) ve doğranmış kabaklar eklenerek pişirilir.
Sonuç, mükemmel bir Isparta lezzeti olan Asma Kabağı yemeği olacaktır. Isparta'nın bu benzersiz lezzetiyle tanışmak için şehre bir ziyaret planlayarak yerel mutfağın tadını çıkarabilirsiniz.
 
380440819-690573993103838-5491268346787329008-n380423736-690573996437171-8587973431706859433-n
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-OTO-SES-MULTİMEDYA-CARPLAY

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

ısparta cam balkon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR