isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'nın şifa kaynağı nane limon aktar
ISPARTA
G.Tarihi: 16.03.2021 23:47
1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Bitkisel ilaç denilince halkımızın aklına hemen aktar/baharatçılar geliyor. Hiç şüphesiz aktarlar tüm İslam aleminde yüzlerce yıl boyunca bitkisel şifa ürünlerinin temin edildiği birer adres olmuştur. 
Bitki Uzmanı Leyla Öztürk, Tamamlayıcı Tıp veya diğer adıyla Alternatif Tıp hakkında bilgiler verdi.

'' Eski çağlardan beri insanlar, hastalıklardan korunmak ve hastalıkların tedavisi için geleneksel ve tamamlayıcı tıp (GETAT) yöntemlerini kullanmışlar ve elde edilen bilgileri, deneyimleri kuşaktan kuşağa aktarmışlardır. Birçok hasta aktardan aldığı bitkilerle kendi ilacını hazırlamakta ve kullanmaktadır. ''

Nane Limon Aktar'daki şifalı ve aromatik ürünleriden bahseden Bitki Uzmanı Leyla Öztürk , bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olacak tüm bitkileri, çayları,sabun çeşitlerini, pekmezleri ve baharatları müşterilerimize yerinden getirtip öyle sunuyoruz. Kuru kahvemizle Isparta'da iddialıyız tüm vatandaşlarımızı bi kahve içmeye bekliyoruz dedi.

Nane Limon Aktar bitki uzmanı Leyla Öztürk uygulamış olduğumuz programla haftada minimum 1 buçuk kilo zayıflatıyoruz dedi. 
Isparta'da müşterilerine çeşitli
 zayıflama önerileriyle oldukça popüler hale gelen bitki uzmanı Leyla Öztürk , zayıflamak isteyenlere  sadece birkaç doğal şurup ve bitkisel çaylarla haftada en az 1 buçuk kilo verdiren programını uyguluyor. 

İDEAL KİLONUZA ULAŞIN!

Bitki uzmanı Leyla Öztürk Isparta Haber Ajansı Muhabirine yaptığı açıklamada doğal zayıflamanın önemine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi;
'' Kilo problemini uyguladığımız doğal ve bitkisel yöntemlerle sağlıklı bir şekilde çözüyoruz. Önce  tamamen bitkisel özlerden hazırlanan şurup takviyesi ile metebolizmanızı hızlandıyoruz, sindirim sisteminizin düzenli çalışmasını sağlıyoruz, Ardından kilonuzun durumuna göre size bir dizi günlük ve haftalık programlar veriyoruz. Bu uygulamış olduğumuz yöntemle haftada en az 1 buçuk kilo zayıflatıyoruz.!!! Zayıflamak isteyen herkesi bekliyoruz ve iddialıyız!!!'' 

Adres: Pirimehmet mahallesi 1740. Sk. No:16 ISPARTA
Telefon: (0246) 232 69 69

Ayrıca firmada cilt bakım ve güzellik ürünleride satılmaktadır.

1 (Copy)

1-Copy

2-Copy

3-Copy

4-Copy

5-Copy

6-Copy

7-Copy

8-Copy

9-Copy

10-Copy

11-Copy

12-Copy

13-Copy

14-Copy

15-Copy

16-Copy

17-Copy

18-Copy

19-Copy

20-Copy

21-Copy

22-Copy

23-Copy

16 (Copy)

18 (Copy)

24-Copy
Yorumlar1
Onay Bekleyenler1
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Servet3 yıl önce
nasıl bir haber anlayışı bu sanki nana limaon sadece ıspartaya özgü