isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nde önemli toplantı
ISPARTA
G.Tarihi: 12.03.2021 16:24
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Haber Bülteni

Genel Müdür Yardımcımız ve Kadastro Mülkiyet Daire Başkanımız Bölge Müdürlüğümüzde Kadastro Çalışmalarını Değerlendirdi
Genel Müdür Yardımcımız Hayati Özgür, Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkanı Ahmet Akbulut ve Kadastro Şube Müdürü Bölge Müdürlüğümüze ziyarette bulunarak, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürlüğü faaliyetleriyle ilgili değerlendirme toplantısı yaptılar.
Değerlendirme Toplantısına; Genel Müdür Yardımcımız Hayati Özgür, Kadastro ve Mülkiyet Dairesi Başkanı Ahmet Akbulut, Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş, Orman Kadastrosu Şube Müdürü Fahri Atalay, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Hüseyin Divrik, Silvikültür ve Ağaçlandırma ile BTİ Şube Müdürleri, Isparta ve Burdur Orman İşletme Müdürleri, Kadastro Komisyon Başkanları, Tip Ofisi personeli, Etüt Proje Baş Mühendisi ve teknik elemanlar katıldılar.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz sosyal tesislerinde Genel Müdür Yardımcımız Hayati Özür başkanlığında “Orman Kadastro Çalışmaları, 2021 Yılı İş Programları, ORBİS Kadastro modülleri, Başmühendisliklerin görüş öneri ve değerlendirmeleri, Mülkiyet, Tahsis, Özel Ormanlar, 16. Madde Uygulamaları ve Tapulu Kesim” konuları karşılıklı olarak değerlendirildi. Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkanı Ahmet Akbulut Kadastro çalışmalarında mevzuat yönüyle karşılaşılan aksaklıklar ve izlenmesi gereken yollarla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.
Toplantıda Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Hüseyin Divrik 2021 Yılı Kadastro program ve faaliyetleriyle ilgili bir sunum gerçekleştirerek, Komisyon Başkanları ve Tip Ofis personelinin görüş, öneri ve sorunları irdelendi.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve oturuyor görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir iç mekan görseli olabilir

Bir ayakta görseli olabilir




 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.