isparta-oto-ekspertiz
Hasene-i Cariyeyi Yerine Getirmek Bizler İçin Bir Görev
ISPARTA
G.Tarihi: 02.06.2016 22:59
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Senirkent sevdalılarına çağrı”

Senirkent eski emekli imamı Orhan Kırlı Senirkent – Isparta yolunun kısalması için siyasi partililer başta olmak üzere milletvekillerine, vali ve kaymakamlara seslendi: “ Yol medeniyettir 7 – 8 km yol açmak bu kadar zor olmasa gerek” dedi

Eski imam Kırlı Senirkent sevdalılarına da seslenerek yetkililere şöyle seslendi;

Uluborlu Cirimbol deresinden, Gönen ilçesine takriben 7 veya 8 km dağ yolunun kullanılır hale gemlisi ile yolumuz tam yarı yarıya kısalacaktır.

Malumunuz üzere yol medeniyettir. Yolun yarıya inmesi demek yakıttan, zamandan, lastikten tasarruf etmektir. Yakıtta dışarı bağımlı bir ülke olmamız hasebi ile, Ülke İdarecilerinin kısılacak yollara tasarruf yönünden önem verdikleri bilinmektedir.

Ayrıca Senirkent ve Uluborlu Belediye Başkanlarının bir araya gelerek, Keçiborlu ilçesinden ilçemize doğalgaz getirmek için müracaatta bulunmaları takdire şayandır. Yukarıda bahsi geçen Uluborlu – Gönen arası 7 veya 8 km açılacak yoldan doğalgaz getirilirse, Keçiborlu’ya göre daha ekonomik olup mesafe üçte iki kısalacaktır.

Yukarıdaki talepler gereği bu işe, başta siyasi partiler olmak üzere Milletvekillerimiz, Valimiz, Kaymakamlarımız, Vakıf ve Derneklerimiz elbirliği ile ellerini hatta gövdelerini bu açılacak yolun altına koyacak Senirkent sevdalılarına ihtiyacımız vardır.

Bundan yarım asır evvel Senirkent sevdalıları o dönem ki Kaymakamın Başkanlığında o günün şartlarında hayır hasenat toplayarak Karacaören ve Barla yolunu açmışlardır. O günün zor imkanlarına rağmen bu gün kullanılan yolları açanlardan Allah razı olsun. Onlar yaşadıkları beldelere iz bırakıp gittiler, mekanları cennet olsun. Bu gün ise yeni izler bırakacak gönüllüler aranıyor. Elli sene önceki teknoloji ile bu günü kıyaslayacak olursak bu gün boğazın altından geçiş tünelleri açan bir ülkenin mensupları olarak 7-8 km yol açmak zor olmasa gerek.

Açılması istenen bu iki ilçe ile kasaba ve köylerimizin menfaatine olacaktır. Ayrıca Isparta ve Burdur da ikamet eden hemşerilerimizin Senirkent yolunun 40 km, Uluborlu yolunun 30 km kısalması ile daha çok Sıla-i Rahim yaparak ilçelerimizle irtibatlarını kesmemeleri sağlanacaktır.

Bu nedenle gereği siyasi ve idari makamlarda bulunan tüm yetkililerden yolun yarıya inmesi için gayret sarf edecek ve gelecek nesillere iz bırakacak memleket sevdalılarına ihtiyaç vardır. Böyle hayırlı bir hizmeti, hasene-i cariyeyi yerine getirmek bizler için bir görev ve aynı zamanda büyük bir fazilet olacaktır.”

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR