isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Halil Okutan Son Yolculuğuna Uğurlandı
ISPARTA
G.Tarihi: 17.09.2014 04:16
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Halil Okutan Son Yolculuğuna Uğurlandı.






Eyüpler Köyü Çiftlik Mahallesi sakinlerinden İsa Oğlu, İsmet TİLKİ, Dr. Ramazan OKUTAN ve Merkez Valisi Nuri OKUTAN'ın yeğeni Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Halil OKUTAN’ın (40) vefatı ilçemizde büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Cenaze törenine; Merkez Valisi Nuri Okutan, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İl Genel Meclis Üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Sütçüler İlçe Jandarma Komutanı ve Eğirdir V. Üsteğmen Yasin Birgin, MHP İl ve İlçe Teşkilatı, Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gök ve ilçe teşkilatı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer, Elmaspor Başkanı Atilla Önal ve yönetim kurulu üyeleri, Eğirdir Spor ve DP İlçe Başkanı Av. H. İbrahim Uysal, Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu Müdürü Ramazan Özkan, okul müdürleri, öğretmenler, Eyüpler Köyü halkı ve çok sayıda Eğirdir’li hemşehrilerimiz katıldı.





Merhum Halil Okutan kardeşimize Allah’tan Rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.