isparta-oto-ekspertiz
İL BAŞKANI ERMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı Süleyman Erman düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı. İstasyon Çay Bahçesinde düzenlediği kahvaltıya basın mensuplarını davet edip, basın açıklamasında bulunan Erman; 4,5 yıldır devam ettirdiği il başkanlığı görevini milletvekili aday adaylığı için bırakacağını, il başkanlığına yönetim kurulundan seçilip Ankara’ya önerilecek bir kişinin getirileceğini söyledi.

Erman 4,5 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı konusunda yaptığı açıklamada bu süreçte 4 yılda 4 seçim yaşadığını, 4,5 yılda ilde 4 valinin değiştiğini, iktidar partisinin 3 il başkanıyla 3 ilçe başkanının değiştiğini, 2 üniversite rektörü ve 3 emniyet müdürünün değiştiğini belirterek, “Herkes değişmiş, biz yerimizde kalmışız” ifadelerini kaydetti. Geride kalan 4,5 yıl içerisinde gerek Burdur Belediyesine ve gerekse vatandaşlara yol gösterdiğini de dile getiren Erman, 30 Mart 2014’de belediyeyi iktidar partisinden geri alan tek ilin Burdur olduğunu, bunun için bir kez daha teşekkür etiğini, bunun için ziyaretler ve toplantılar gerçekleştiğini ve 150 bin kilometre yol kat edildiğini belirtti. Her şeye rağmen kin gütmediğini de ekleyen Erman, iktidar milletvekili ile de aralarında küskünlük olmadığını vurguladı. Basın açıklamasının son bölümünde CHP’deki tüm çalışma arkadaşlarına ve herkese teşekkür eden Erman, Burdur’a hizmet etmek için milletvekili aday adayı olduğunu belirtti. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.