isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Burdur Sandık Başında...
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Burdur Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak'la 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geldiği Burdur Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oyunu "1090" nolu sandıkta kullandı.


Burdur Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak'la 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geldiği Burdur Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oyunu "1090" nolu sandıkta kullandı. Şıldak, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yaptı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, eşi ve çocuklarıyla 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geldiği Türk Hava Kurumu Ortaokulunda "1039" nolu sandıkta oy kullandı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, eşi ve çocuklarıyla 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geldiği Türk Hava Kurumu Ortaokulunda "1039" nolu sandıkta oy kullandı. Özçelik, oyunu kullandıktan sonra partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhur İttifakı, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt da eşi ve çocuklarıyla 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geldiği Burdur Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesinde "1052" nolu sandıkta oy kullandı.

Cumhur İttifakı, AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt da eşi ve çocuklarıyla 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geldiği Burdur Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesinde "1052" nolu sandıkta oy kullandı. Kurt, oyunu kullandıktan sonra okul önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
612345

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.