isparta-oto-ekspertiz
BURDUR GENÇLİK KONSERİNE HAZIR
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Uğur Önür ve Kurtalan Ekspres konseri düzenleyecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ekinlikleri kapsamında Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Konseri saat 20.00’de Köprübaşı Mevkiinden Meşaleli Gençlik Yürüyüşü ile başlayacak. Şeker Meydanı’nda kadar yapılacak yürüyüşün ardından saat 20.45’te Uğur Önür Burdurlularla buluşacak. 19 Mayıs Gençlik Konseri’nin finalinde ise saat 22.00’de Kurtalan Ekspres’i sahne alacak.

Burdurluların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz,  “Burdurlulara unutulmaz bir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yaşatmayı hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Meşaleli Gençlik Yürüyüşümüze ve konserlerimize davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.