isparta-oto-ekspertiz
 BAKAN YILDIZ TÜRKÜLER İLE KARŞILANDI
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BAKAN YILDIZ TÜRKÜLER İLE KARŞILANDI
Burdur Kemer’de düzenlenen Okuma bayramı ödül töreninden önce ki konserde Burdurlu THM Sanatçısı Sebile Can tüm davetlileri coşturdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız böylece türküler ile karşılanmış oldu.
 
 

Burdur Kemer’de düzenlenen  Okuma bayramı ödül töreninden once ki  konserde Burdurlu THM Sanatçısı Sebile Can tüm davetlileri coşturdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız  böylece türküler ile karşılanmış oldu.

Sebile Can’ın birbirinden güzel yöreye özgün türküleriyle coşan kalabalık Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem’in alyazma türküsüne eşlik ederek oyunlar oynamasını ayakta alkışladı. Durmuş Erdem sürprizinden sonra mikrofonu eline alan Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal da güzel sesiyle yöresel bir türküyü seslendirdi. Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın ilçe ziyareti öncesi düzenlenen bu konser programıyla Kemer ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların çoşkusu üst seviyeye taşındı. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.