isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Ömer Şengöl ''Cami için 1000 m2 yer vermediler''
ISPARTA
G.Tarihi: 19.09.2016 10:48
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Ömer Şengöl ''Cami için 1000 m2 yer vermediler''

Eğirdir Belediye Başkanı Şengöl, Orman'dan 100 senede ağaç olmayacak yerden cami yapmak için yer istediğini ancak vermediklerini anlattı.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün ilçede çeşitli kamu,kurum ve kuruluşlarınca uygulanan yasaklar nedeniyle isyanı hiç bitmiyor. Şengöl'ün son verdiği örnek;
hakikaten isyan sebebi. Eğindir Belediyesinin ilçede yeni oluşan mahallede yapmak istediği cami için 1000 m2'lik yer ihtiyaç oldu. Orman vasfı olmayan, ardıç fidanı diksen 100 yılda ağaç olmayacak alandan cami için 1000 m2'yik yer talebi Orman İşletme Müdüılüğü'nce uygun görülmedi.

İNSAF VE MERHAMET DİLİYORUM
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ilçenin turizmde geUşememesinin nettenim kamu, kurum ve kuruluşların yasaklarına bağladı. Eğindirin acilen otele ihtiyacı olduğunu belirten Şengöl," Şahit olun Yarın otele başlayacağım. Devlet bana 100 senede
ağaç olmayacak yerden 50 dönüm yer versin yann inşaatına başlayayım. Hodri meydan. Bırakın otel yerini cami için bile yer vermiyorlar. 1000 m2 cami yapacak yeri vermediler. Orman İşletmesi, Yeni Mahallede akaryakıt istasyonundan sonra oluşan
mahallede cami yapacaktık. Yer istedik, vermediler. 100 yılda ağaç olacak bir yeri devlet sıktırmış, salmıyor.
Kıyıda 3 kişi kalınlıkta ağaçlar kesildi, Antalya'da turistik tesisler yapıldı. İki kurumun faiklı uygulaması.Orada orman kanından yok mu? Yalnız Eğirdir'de mi uygulanıyor. İnsaf ve merhamet diliyoruz." diyekonuştu.

GÖLÜN ORTASINA TURİZM TESİSİ YAPMANIN HİÇBİR MAHSURU YDK
Eğirdiri' Allah eliyle yapılmış coğrafya müzesi' olarak tanımlayan Şengöl, şöyle konuştu:
"Eğirdir'de her şey var. Allah eliyle yapılmış coğrafya müzesi. Burada kıyı var, plato var, ova var, kanal var, nehir var, dağ var, yayla var. Türkiye'de turizmden pay alan yerler Marmara bir miktar. Ege ve Akdeniz. Buralar güneş. deriz. kum. Tarihin kralı var. coğrafyası var turistik tesislerin kredileri verilmiş yasaklama yek. Burada turizm tesisi yapalım ama hangi izinle. Paramızın olduğunu varsayalım Turizmtesisi yapacak olursak yüzde 100 yatırımını kendimiz yapacağız, altyapısını belediye yapacak. Turistik tesislerde otellere kredi verildi, altyapısını da kendisi yaptı. Eşit şartlarda olmayan bir yanşta Eğirdir gibi küçük bir ilçenin yarışması mümkün değil. Amerika ile Andaıgo'nun harpettiği gibi olur. Çok yatırımcı buldum, getirdim. Neden Eğirdir Gölü'nü Ohri Gölü gibi yapamıyoruz. Orayı da Türkler yönetse yapamazlar. Kraldan çok krala var. Avrupa'da bizi çevre yasaklarına yönlendirenler kendileri bal gibi gölün içinde turistik tesis yapıyorlar. Bana göre hiç bir mahsura yok. Gölün kıyısında turistik tesis neden olmaz. Kanalizasyon sızıntısı giderse? Arıtırız. Zaten antdıyor. Antılmayanı yok. Böyle se-sa ile olur mu? Başka bir şey söyleyin. O zaman gölün üzerinden kuş uçarken altını yaparsa. 1 milyon yerine 5 milyon göçmen kuş uçarsa, dışkısını atarsa. Bunlar oluyor. Bu kafa ve bu sistem olduğu müddetçe Eğirdir'de yapılacak en kral turizm budur. îç turizme hizmet vermekten de mutluyuz. İnsanları bıktıracak yasaklan temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sunmanın anlamı yok. Hopa Çayı ne yapıyor? Vahşi sulama yapılıyor, bahçelerdeki o su direk ya da endirekt Eğirdir Gölü'ne geliyor. Daha tehlikelisi tanm ilaçlan göle intikal ediyor. Oralarda bir kapan kurup o su antılabilir mi, antılabilir. Onu da ben yapayım."şeklinde lonuştu.

kaynak akdeniz

ısparta haber
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR