isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da başka çocuklar ölmesin diye...
ISPARTA
G.Tarihi: 03.11.2017 23:14
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Başka çocuklar ölmesin
7 yaşındaki Sümeyye Arslan’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi Zafer Mahallesi halkını ayaklandırdı. Bu yolda çok hız yapıldığını belirten mahalle halkı, bir çözüm bulunma­sını istedi.
Zafer Mahallesi Devlet Bahçeli caddesinde meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki Sümeyye Arslan yaşamını yitirmesinden sonra mahalle halkı ayaklandı. Bu yolda çok hız yapıldığını belirten mahalle halkı bir çözüm bulunmasını istedi.
7 yaşındaki Sümeyye Arslan önceki gün okula giderken karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucunda yaşamını yitirmişti. Sabah saatlerinde mahalle halkı olayın yaşandığı bölgede eylem yaptı. Bu yolda hız ihlali yapıldığına dikkat çeken mahalle halkı uzun süre bekleyerek eylem yaptı. Daha sonra ise Emniyet yetkililerin bele­diye ekipleri ile yaptığı görüşme son­rasında o yola kasis yapılmaya başlanıldı. Ana caddenin belirli nok­talarına kasis yerleştirildi.
Araçların bu yoldan çok hızlı geçtiğini ileri süren vatandaşlar yetkilile­rin seslerine kulak vermelerini istiyor. Vatandaşlar, "Sümeyye'nin hayatını kaybetmesine çok üzüldük. Bizim de evlatlarımız var. Bu yola bir çözüm bulunmasını istiyoruz" dediler.

Kaynak: Akdeniz

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.