isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA HABER: SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR!
ISPARTA
G.Tarihi: 07.03.2022 17:50
0
isparta-oto-ekspertiz-raporu
METEOROLOJİK DEĞERLENDİRME
(SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR!)
Başlama Zamanı : 07.03.2022 15:00 TSİ
Bitiş Zamanı :14,03.2022 12:00 TSİ 

Bölgemizin bugünden (07.03.2022) itibaren yeni bir yağışlı sistemim etkisine  girmesi bekleniyor Halen mevsim normalleri civarında;seyreden hava sıcaklıklarının, Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelecek olan soğuk hava nedeniyle hafta boyunca azalması, hafta sonunda ise bölge genelinde mevsim normallerinin 6 ila 12 derece altına düşeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde başlaması beklenen yağışların, hafta ortasından itibaren Antalya ve Muğla kıyılarında yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, Isparta ve Burdur illerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Soğuk ve yağışlı hava ile birlikte rüzgarın; perşembe (10:03.2022) günü.Muğla çevrelerinde, Cuma (11.03.2022) günü bölge genelinde kuzey yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor,                        -
Sıcaklıkların azalmasıyla birlikte zirai faaliyetlerin devam ettiği sahil kesimlerinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don beklendiğinden çiftçilerimizin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması beklenmektedir.

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN ve UYARI MERKEZİ  

image
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.