isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
İş görüşmesinde sakın bunları söylemeyin 'Uzmanı en etkili tüyoyu verdi'
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

İş görüşmesinde söylenmemesi gereken cümleleri bilmek, başvuran adaylar için son derece önemlidir. İşte işe alım uzmanının paylaştığı bazı önemli detaylar:
  1. Çok çalışkan olduğunuzu veya mükemmeliyetçi olduğunuzu söylemek: Bu cümleler olumlu gibi görünse de, aslında karakter kusuru olarak algılanabilir. Bunun yerine, somut örneklerle kendinizi ifade etmek daha etkili olabilir.
  2. Eski iş arkadaşlarınız hakkında olumsuz konuşmak veya bilgi vermemek: Bu, olumsuz bir izlenim bırakabilir. Sorumluluk almak, alçakgönüllü olmak ve hatalardan ders aldığınızı göstermek önemlidir.
  3. Sorunlara yaklaşımınızı ve çözüm yöntemlerinizi anlatmamak: Olumsuz ifadeler kullanmak veya sorumluluğu başka birine atmak yerine, sorunlara nasıl yaklaştığınızı ve çözüm önerilerinizi paylaşmak daha etkili olacaktır.
  4. Kendinizi emin göstermemek: İş görüşmesinde kendinden emin bir duruş sergilemek önemlidir. İşverenle etkili iletişim kurabilmek için başınızı sallayıp gülümseyerek onaylama alışkanlığı kazanmak faydalı olacaktır.
Bu ipuçlarına dikkat ederek, iş görüşmesinde başarılı olma şansınızı artırabilirsiniz.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.