isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
haber: Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı
ISPARTA
G.Tarihi: 10.11.2020 10:32
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı
Son Dakika Haberi; Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa paylaşımı yapmıştı. Konuyla ilgili İletişim Başkanlığı'ndan, "Cumhurbaşkanımızın değerlendirme sonunda sonucunda Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir" açıklaması yapıldı. 

BERAT ALBAYRAK’TAN BOŞALAN HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞINA LÜTFİ ELVAN ATANDI

Resmi Gazete'de yayımlanan kararda "Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Berat ALBAYRAK’tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına Lütfi ELVAN Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104 üncü ve 106 ncı maddeleri gereğince atanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı '10 Kasım 2020 SALI Resmî Gazete ATAMA KARARI Sayı 31300 Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/507 Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Berat ALBAYRAK'tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına Lütfi ELVAN Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 104 üncü ve 106 nci maddeleri gereğince atanmıştır. 9 Kasım 2020 Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI'

image-removebg-preview-35
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.