isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
 Evde yeni yıl keyfi için adres  Zambak Kuruyemiş
ISPARTA
G.Tarihi: 01.01.2022 21:59
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Yılbaşı yaklaşıyor! Her bütçeye uygun kuruyemiş için Isparta'da Zambak Kuruyemiş var...

Yeni yıla evde gireceklerin alışveriş telaşı başladı. Yılbaşı akşamını evde ailece kutlayacaklar, sayılı günler kala hazırlıklarına hız verdi.
Vatandaş yılbaşı öncesi kuruyemişe yönelirken, Zambak Kuruyemiş tezgahlarında da yeni yıl hazırlıkları tamamlandı.  Kuruyemiş tezgahlarında çeşit çeşit ürünler satışa sunuldu.


Taze kavrulmuş çekirdek, kabak çekirdeği, tuzlu fıstık, fındık, kaju, baharatlı fıstık, beyaz leblebi, badem, antep fıstığı, ceviz, hurma ve kuru gıdalar gibi bir çok ürünü Isparta'da Zambak Kuruyemiş tüketiciler ile buluşturuyor. Hem sağlıklarını korumak isteyen hem de atıştırmalık olarak tüketmek isteyen vatandaşlar için bir çok çeşit Zambak Kuruyemiş'te...

Yılbaşında her bütçeye uygun kuruyemiş var!

Yılbaşını evinde geçiren vatandaşların vazgeçilmezi olan kuruyemiş için  Zambak Kuruyemiş, her bütçeye uygun ürünlerinin bulunduğunu ve vatandaşların damak zevklerine ve bütçelerine göre alışverişlerini yapabileceklerini söyledi.

Kuruyemiş tüketmenin faydalı olduğuna dikkat çeken Zambak aynı zamanda  "Ay çekirdeği, kolesterolü ve damar sertliğini düşürür. Antep fıstığı da kanser hastalığından korur. Yer fıstığı ise zekayı güçlendirir ve yaşlanmaya karşı korur" dedi.


 Adres: Yeni Antalya yolu üzeri  eski Müftülük ilerisi ISPARTA

  DSC1058  DSC1060 DSC1062 DSC1063 DSC1064 DSC1065 DSC1066 DSC1068 DSC1069 DSC1070 DSC1071 DSC1072 DSC1073 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.