isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
50 kanser türünü tespit ediyor! milyonların hayatını kurtarabilir
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
13 Eylül 2021 Pazartesi ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri www.ispartahaber.com.tr okuyucuları için derledik.
 
50 kanser türünü tespit edecek 
İngiltere’de 140 bin gönüllünün katılımıyla 50 kanser türünü teşhis edebilen test geliştirildi. Test, rutin olarak taranmayan kanseri saptayabiliyor ve hastalığın vücudun neresinden geldiğini yüksek derecede doğrulukla belirleyebiliyor.   

Bakan Özer: Okullar kapanmayacak 
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitimle ilgili açıklama yaptı. Özer, okulların kapanmayacağını, problem olan okullarda ikili eğitime geçilebileceğini söyledi. 

Cevher Kod adlı terörist öldürüldü 
MİT ve TSK'nın operasyonuyla, PKK ve KCK'nın sözde HPG dış ilişkiler sorumlusu 'Cevher' kod adlı terörist Mehmet Emin Ekinci, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da etkisiz hale getirildi. 

Fahiş fiyatlarla ilgili ilk hamle 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Enflasyonu kontrol altına alarak, fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz" açıklaması sonrası Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakan Muş'un talimatıyla 10 büyük toptancı halinde fiyat artışlarına ilişkin incelemeler gerçekleştirilecek. 

Afganistan'ın yeni başbakanı ilk kez kameralar karşına çıktı 
Taliban'ın açıkladığı hükümet ile ilk görüşen ülke Katar oldu. Afganistan'ın yeni başbakanı Molla Muhammed Hasan Akhund, Katar heyetini Başkanlık Sarayı'nda ağırlayarak, göreve geldikten sonra ilk kez kameralar karşına geçti. 

Beşiktaş-Borussia Dortmund maçının hakemi belli oldu 
Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla yapacağı karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan Antonio Mateu Lahoz yönetecek. 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.