isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Yeni Isparta Valisi Günaydın, görevine başladı Foto Galeri
ISPARTA
G.Tarihi: 15.06.2016 01:08
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Son Valiler Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği’nden Isparta Valiliği’ne atanan Vali Şehmus Günaydın, Isparta’ya gelerek görevine başladı. Vali Günaydın’ı Valilik önünde Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.

Makam odasında ilk yazısını hayırlı olsun dileğiyle imzalayarak görevine başlayan Vali Günaydın, burada yaptığı açıklamada kendisini karşılamaya gelen herkese teşekkür etti.

ISPARTA İÇİN HİZMET EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Vali Günaydın konuşmasında; “ Bu karşılama için zahmet edip buraya gelen belediye başkanlarımıza, kamu kurum temsilcilerimize, vatandaşlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, sivil toplum örgütlerimizin başkanlarına, muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum.Ramazan ayının ülkemize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Öncelikle Isparta’nın bu noktaya gelmesi için hizmet ve katkı veren valilerimize, siyasetçilerimize, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”

Şehmus Günaydın Karşılama

BİZ OLURSAK ISPARTA’MIZ DAHA DA GELİŞİR

“Hatasız kul olmaz, diye bir sözümüz var. Hiç kimse mükemmel değildir. Biz mükemmel olduğumuzu iddia etmiyoruz. Ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz, Isparta için hep birlikte en mükemmeli yakalamaya çalışacağız. Meslek hayatım boyunca, hiç benci olmadık. Bundan sonrada inşallah hep bizci olacağız. Bizin bir parçası olarak heybesinde Isparta’mıza katkı verecek, destek verecek neyi varsa kimin rahatlıkla görüş ve düşüncelerini bizimle paylaşabilir. Eğer hepimiz biz olursak Isparta’mız bulunduğu yerden daha üst noktalara inşallah hızlı bir şekilde yol alacakır.” dedi.

Şehmus Günaydın Karşılama-1

BU GÖREV HEPİMİZİN

Vali Günaydın; “ Eleştiriler olabilir, az öncede söyledim hiç kimse mükemmel değildir. Ama bu eleştiriler yapıcı ve yol gösterici olursa faydalı olur diye düşünüyorum. Aksi takdirde kişisel hesaplara dayanarak yapılan eleştirilerin Isparta’mıza zarar vereceğini düşünüyorum. Kişiler bundan çok fazla zarar görmez. Ama bu olumsuzluklar Isparta’mıza zarar verir. Kişiler gelip geçicidir ama aslolan Isparta’mızdır. Biz Isparta’mız için hep beraber el ele kol kola inşallah en iyisini yakalarız. Şöyle bir baktığımda yaşanabilir şehirler sıralamasında 1’nci sıradayız.

Şehmus Günaydın Karşılama-2

Bunu ekonomik, sosyal ve kültürel alanda geliştirmek, ileriye taşımak benim, milletvekillerimizin kısacası hepimizin görevi olacaktır. Ben Vali olarak tabi ki bu konularda rehberlik edeceğim, yol gösterici olacağım ancak bu konuda en büyük destekçim de sizler olacaksınız. Isparta halkı olacak, siyasi partilerimiz olacak, muhtarlarımız olacak, Sivil Toplum Örgütleri olacak, çalışanlarımız olacak. Eğer bunu başarabilirsek, eksiğimiz noksanımız varsa il olarak bunları süratli bir şekilde tamamlarız diye düşünüyorum” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.