isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Başkan Günaydın Başarıyı Ödüllendirdi!
ISPARTA
G.Tarihi: 18.08.2016 11:38
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Maddi durumları nedeniyle dershanelere gidemeyen ve okuma isteği olan öğrencilere yardımcı olmak amacıyla 2010 yılında açmış olduğumuz Oğuzata Eğitim Kurslarımızda 6. yılımızı tamamladık. Geride bıraktığımız 6 yıllık süreçte 2809 öğrencimize ücretsiz kurs imkanı sağladık. 10 öğretmenimizle öğrencilerimizi LYS ve TEOG sınavlarına hazırladık. 
2015-2016 eğitim-öğretim yılı sonunda yapılan Lisansa Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarında 70 öğrencimiz 4 ve 5 yıllık fakültelere, 18 öğrencimizde 2 yıllık yüksekokullara yerleşme imkanı buldu. Bu öğrencilerimizi de maddi ve manevi olarak üniversite hayatlarında destekleyeceğiz. 
Yine 2015-2016 eğitim-öğretim yılında yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavları (TEOG) sonuçlarına göre 141 öğrencimiz Fen, Anadolu ve Meslek Liselerini kazanmışlardır. 
LYS’de sayısal olarak girdiği sınavlarda öğrencilerimizden 3’ü Tıp Fakültelerini, bir Eczacılık Fakültesi ile İnşaat Mühendisliğini kazanma başarısını kazanmıştır. Yine eşit ağırlıkta 4 öğrencimiz Hukuk Fakültelerini ve bir öğrencimiz de Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü kazanmıştır. 
TEOG sınavlarında da yine Türkiye birincisi olma başarısı gösteren Yusuf Oğuzkağan Kılıç isimli öğrencimiz İstanbul Lisesi’ni kazanırken, diğer öğrencilerimiz arasında yer alan isimlerden de Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi, Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi başta olmak üzere çeşitli liselere yerleşmeye hak kazandılar. 
Gerek LYS’de, gerekse TEOG’da önemli derecelere imza atan ve yüksek başarı elde eden öğrencilerimizi küçük altın ile ödüllendirdik. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik ediyor, bu başarının elde edilmesinde büyük pay sahibi olan gençlerimizin ailelerini, Oğuzata öğretmen ve idarecilerimiz ile eğitim öğretim gördükleri okulların öğretmen ve idarecilerini kutluyorum.










ısparta haber
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.