isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
EĞİRDİR’DE TOKİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
TÜRKİYE
G.Tarihi: 19.03.2021 18:52
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
*EĞİRDİR’DE TOKİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.
*FİRMA YETKİLİLERİ BAŞKAN VELİ GÖK’Ü ZİYARET ETTİ.
*1 MAYIS’TA İNŞAAT BAŞLIYOR, HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
*KONUTLAR PLANLI, DEPREME DAYANIKLI OLARAK İNŞAA EDİLECEK.
*DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZ VELİ GÖK’LE EV SAHİBİ OLUYOR.


İlçemizde yapılacak olan TOKİ evleri için geri sayım başladı. İhaleyi alan Deniz Yapı firması yetkililerinden Genel Müdürü Ufuk Taner Özkurt, Satınalma Müdürü İsmail Memiş bugün Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü makamında ziyaret ederek bilgi paylaşımında bulundular.
İlçemiz Konyabucağı Mahallesinde 8 Blok 2+1, 5 Blok 3+1 ve 1 ticarethane olarak gerçekleşecek olan inşaatta 142 daire olacak. 15 ay sürecek inşaat yapımı için sözleşme ise önümüzdeki hafta imzalanıyor.
İhalesi tamamlanan, planlı, depreme dayanıklı toplu konutlar için artık geriye sayım başladı. Firma yetkilileri Eğirdir TOKİ konutlarının 450 günde teslim edileceğini duyurdular.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök TOKİ konutlarının Eğirdir’e gelmesine vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Isparta Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e, Recep Özel’e, Mehmet Uğur Gökgöz’e, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Eğirdir Belediyemiz teknik personellerine ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum, dedi.
(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bir 3 kişi görseli olabilir
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.