isparta-oto-ekspertiz
SU FATURASINI MAHALLEDE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Belediyesi ile Aktif Yatırım Bankası arasında imzalanan protokol gereği, vatandaşlar mahallelerinde bulunan ödeme noktalarından su faturası ödeyebilecek.

Burdur Belediyesi ile Aktif Yatırım Bankası arasında protokol imzalandı. Protokol gereği Aktif Yatırım Bankası tarafından Burdur merkezde, su faturaları için ödeme noktaları belirlenecek. Vatandaşlar Burdur Belediyesi'ne gelmeden ödeme noktalarından 1.25 lira farkla su faturalarını nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapabilecek.

Protokol hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, "İmzaladığımız protokol gereği Aktif Yatırım Bankası tarafından şu an için Konak Mahallesi, Emek Mahallesi, Bağlar Mahallesi ve Tefenni yolu üzerinde bulunan işyerleriyle anlaşma yaptı. Vatandaşımız bize değil biz vatandaşımızın ayağına gideceğiz. Vatandaşımız mahallelerinde bulunan ödeme noktalarını kullanarak kolayca ödemelerini yapabilecek. Önümüzdeki günlerde ödeme noktalarının sayısı artacak" diye konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.