isparta-oto-ekspertiz
BURDURLU POLİS ANTALYA’DA ŞEHİT OLDU
BURDUR
G.Tarihi: 31.08.2023 23:52
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Antalya’nın Doğuyaka mahallesinde kavga ihbarı üzerine giden ekipteki polislerden biri kavgacılardan biri tarafından bıçaklandı. Ekipteki diğer polis de saldırganı iki yerinden tabancayla vurdu.

Alınan bilgiye göre, kavga ihbarı üzerine Doğuyaka mahallesi 1114 sokağa giden polis ekibindeki memurlar kavgaya müdahale ederek, ayırmak istedi. Bu sırada 48 yaşındaki polies memuru Mehmet Topalca kavga edenlerden Erol Kaya tarafından karnından bıçaklandı. Ekipteki diğer polis memuru da çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu belirtilen Erol Kaya’ya tabancayla ateş ederek yaraladı.

Yaralı polis memuru Mehmet Topalca kaldırıldığı Topçular’daki Medstar Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 1966 Korkuteli doğumlu olan şehit polis Mehmet Topalca’nın Burdur nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehit polis evli ve iki çocuk babasıydı.

Polisin tabancasından çıkan kurşunlarla yaralanan saldırgan 28 yaşındaki Erol Kaya’nın da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldüğü belirtildi.
Olayın duyulması üzerine şehit polisin mesai arkadaşları ve yakınları hastaneye akın etti. Hastaneye Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da geldi. Tonbul, “Olaya müdahale esnasında bıçakla yaralanan arkadaşımız hastanede şehit oldu. Milletimizin başı sağolsun” diye konuştu.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.