isparta-oto-ekspertiz
TEKE YÖRESİ HAYVANCILIK TARIM TEKNOLOJİLERİ VE YEM FUARI ...
BURDUR
G.Tarihi: 06.12.2014 10:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur’da, 2015 yılı Mayıs ayında yapılacak olan Teke Yöresi Canlı Hayvan Hayvancılık Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı öncesinde, 1. düzenleme kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda, fuar hakkında genel bilgilendirme, fuar yürütme kurulunun seçimi, yapılacak olan etkinlikler, fuarda olması gerekli sektörlerde katılımcı firma önerileri ve bir sonraki düzenleme kurulu toplantısının tarihinin belirlenmesi gibi konular görüşüldü. Burdur’da, 21-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Teke Yöresi Hayvancılık Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı öncesinde, düzenleme kurulu toplantısı yapıldı. Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Başkanı Kamil Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, MAKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mümtaz Nazlı ve kurum ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Hayvancılık Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı hakkında sunum yapan Platform Fuarcılık yetkilisi Gül Ceylan, fuarda ziyaretçilere sürpriz ödüller verileceğini, damızlık sığır yarışması ve koyun-keçi güzellik yarışmasının düzenleneceğini söyledi. Fuarda; tarımsal mekanizasyon, traktör ve biçerdöverler, tarım makineleri, su ve sulama teknikleri, seracılık, sera kostrüksiyon ve ekipmanları, gübreler, tohum, fide, fidan ve bahçecilik, zirai ilaçlar, tarımsal kimya ürünleri, ekolojik tarım, hayvancılık, canlı hayvan, hayvan yetiştiriciliği, hayvansal üretim makineleri, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri, hayvancılık ekipmanları, yem sektörü, ambalaj ve ambalaj ekipmanları, toprak ölçüm sistemleri ve organik tarım sektörünün sergileneceği belirtildi.

Hayvancılık Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda işbirliği yapan kurumların Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Koyun-keçi Yetiştiricileri Birliği, Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Ziraat Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, Veteriner Hekimler Odası, Süt Üreticileri Birliği, Bucak, Ağlasun, Çeltikçi, Yeşilova, Gölhisar, Altınyayla, Süt Üreticileri Birliği ve Köp-Koop olduğu aktaran Ceylan, fuar tanıtımına şimdiden başladıklarını söyledi.

Yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, düzenleme kurulu toplantısına Vali Yardımcısı Bülent Uygur başkanlık ederek, gündem maddeleri görüşüldü.

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.