isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
MİNİK RÜZGAR İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
MİNİK RÜZGAR İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER
-ANTALYA OSB’NİN MİNİKLERİ, HARÇLIKLARINI PAYLAŞTI
-MİNİK ÖĞRENCİLERDEN RÜZGAR’A DESTEK; “KORKMA, BEN VARIM”
 
Antalya OSB Gündüz Bakımevi, 5 buçuk yaşındaki, talasemi majör hastası Rüzgar Güney Alpaslan’ın tedavi masraflarına destek olmak için kermes düzenledi. Bakımevi öğrencileri, ailelerinden aldıkları harçlıkları, kardeşleri saydıkları Rüzgar’ın tedavisi için bağışladı.
 
Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Gündüz Bakımevi, 5 buçuk yaşındaki, talasemi majör hastası Rüzgar Güney Alpaslan’ın tedavi masraflarına destek olmak için bir kermes düzenledi. Antalya OSB Bölge Müdürlüğü idari hizmet binasında düzenlenen kermeste, gündüz bakımevi öğrencilerinin yaptığı ürünler ile gönüllüler tarafından bağışlanan eşyalar satışa çıkarıldı. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, eşi Şebnem Bahar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gizli ve Yiğit Budak, Bölge Müdürü İlhan Metin, eşi Pınar Metin, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Başkan Vekili Enis Arın, Genç Organize Sanayi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Elçin Ekici Öztürk, öğrenci velileri ve Bölge Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı kermesten elde edilen gelir, Rüzgar Güney Alpaslan’ın ailesine teslim edildi.

İLİK NAKLİ ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİ
Bebeklik çağlarında yakalandığı talasemi majör hastalığı nedeniyle vücudu kan üretmeyen ve bu nedenle üç haftada bir, üç gün kan nakline ihtiyaç duyan minik Rüzgar’ı yeniden hayata bağlayan müjdeli haber İngiltere’den geldi. İngiltere’de bulunan yüzde 100 uyumluluğa sahip ilik, Antalya’daki özel bir hastanede gerçekleşen başarılı bir operasyonla minik Rüzgar’a nakledildi. Operasyonun ardından bağışıklık sistemi tamamen kapanan Rüzgar, özel şartlara sahip tam steril bir odada, ciddi bir bakım ve karantina sürecine alındı.

ANNE, YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
Hastanede devam edecek 2 aylık tedavinin ardından, bakteri ve mikroplardan arındırılmış özel şartlara sahip bir evde, 6 ay daha sürmesi gereken tedavinin masraflarını karşılamak için bir internet sitesi aracılığıyla yardım kampanyası başlatan Anne Ayşe Alpaslan, hastane masraflarının Devlet tarafından karşılandığını, ancak dışarıdan gelen ilaçlar ile evde uygulanacak bakımın kendi imkanları ile sağlanacağını, bunun için de maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti. Oğlu Rüzgar ile birlikte çektiği videoyu internet sitesinde paylaşan anne Ayşe Alpaslan, tedavi için İzmir’deki evlerini kapatıp Antalya’ya geldiklerini, Antalya’da kalacakları süre zarfında, gıda, elektrik, ısınma gibi temel ihtiyaçlarla birlikte minik Rüzgar’ın ilaç ve bakım ürünlerinin karşılanması ile ilgili yardım talebinde bulundu.

HARÇLIKLARINI RÜZGAR İLE PAYLAŞTILAR
Anne Ayşe Alpaslan’ın yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Gündüz Bakımevi, Mayıs ayında başlattığı “Korkma, Ben Varım Projesi” kapsamında, Alpaslan ailesine yardım elini uzattı. Projeyi, annesi, babası tarafından öldürülen 5 yaşındaki E.Y. için yardım kermesi düzenleyerek başlatan Antalya OSB Gündüz Bakımevi yetkilileri ve velileri, benzer bir etkinlik ile minik Rüzgar’ın tedavisi için bağış topladı. Öğrencilerinin yaptığı ürünler ile gönüllüler tarafından sağlanan eşyaların satışa çıkarıldığı kermesin açılışını, gündüz bakımevi öğrencileri yaptı. Minik öğrenciler, ailelerinden aldıkları harçlıkları, kardeşleri saydıkları Rüzgar’ın tedavisi için bağışladı. Minik Rüzgar ve Alpaslan ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri ise Korkma, Ben Varım Projesinin devam edeceğini belirtti.
 
Antalya-OSB-Yard-m-Kermesi-6Ahmet-Kasapo-lu-Ali-Bahar-ebnem-Bahar-Tibet-Bahar-Yi-it-BudakAntalya-OSB-Yard-m-Kermesi-1Antalya-OSB-Yard-m-Kermesi-2Antalya-OSB-Yard-m-Kermesi-3Antalya-OSB-Yard-m-Kermesi-4Antalya-OSB-Yard-m-Kermesi-5

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.