isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA NATUREL ZEYTİN VE ZEYTİN YAĞLARI KOLANCI ŞARKÜTERİ'DE
ISPARTA
G.Tarihi: 13.12.2017 21:23
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
DOĞAL VE NATUREL ZEYTİN VE SIZMA ZEYTİNYAĞLARI KOLANCI ŞARKÜTERİ'DE

Isparta'da geleneksel ve doğal lezzetlerin adresi Kolancı Şaküteri'de Ege'nin mis kokulu topraklarının mahsüllerinden siyah sele zeytin,sarı zeytin halk adıyla bilinen eşek zeytini ve en kaliteli zeytinlerden elde edildilen aromatik naturel sızma zeytin yağları nesillerdir uygulanan geleneksel yöntemlerle hazırlıyor ve şişelere dolduruluyor.

NATUREL ZEYTİNYAĞI NASIL ANLAŞILIR

Firma yetkilisi Hasan Büyükkolancı zeytinyağı ile ilgili bilgiler verdi.
''Naturel Sızma Zeytinyağı demek ; zeytin meyvesinden elde edilen yağın kimyasal ve duyusal değerlerinin gıda kodeksi kriterlerine uyması demektir. Yoksa işleme şekli, taş kırıcı veya değirmen,çuvaldan sızması, preslerden süzülmesi naturel sızma zeytinyağı olduğunu belirlemez. Zeytinyağının rengine bakarak kalitesini anlayabilirsiniz.''

DOĞAL SÜT ÜRÜNLERİ

Ayrıca Kolancı Şarküteri. doğal yemlerle beslenen 
 küçük ve büyükbaş hayvanlardan elde edilen sağlıklı bir ömrün vazgeçilmezi olan köy tereyağı yoğurt,yumurta,kaymak ,keçi peyniri ve peynir çeşitlerinin satışını yaparak Isparta'nın bir şarküteri markası olmayıda başarıyor.

Kültür sineması yanı No:6 ISPARTA
 Hasan BÜYÜKKOLANCI
 0532 676 76 31



































..
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.