isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Davrazspor, deplasmandan galibiyetle döndü
ISPARTA
G.Tarihi: 05.03.2017 23:39
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN
Isparta Davrazspor, deplasmandan galibiyetle döndü.


Bölgesel Amatör Futbol Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor, bir engeli daha geçti. Yeşil-Pembeli ekip, deplasmanda karşılaştığı Hisar Belediyespor karşılaşmasından 1-0 galip ayrılarak, altın değerinde 3 puan kazandı. Diğer temsilcimiz Eğirdirspor’da Kütahya Dumlupınar Üniversitespor’u 5-0 mağlup etmeyi başardı.
 

Amatör Maçta Kavga

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan futbol maçında çıkan kavgada 1'i polis 3 kişi yaralandı.

Amatör Maçta Kavga

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Bölgesel Amatör Lig'de oynanan futbol maçında çıkan kavgada 1'i polis 3 kişi yaralandı.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta Isparta Davrazspor, deplasmanda karşılaştığı Hisar Belediyespor'u 1-0 yendi.

Tribünlerde yaşanan gerginlik, maçın son düdüğünün ardından kavgaya dönüştü. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle gruplar dağıldı.

Çıkan olaylarda yaralanan polis memuru Muammer K, ile Mehmet Akbıyık ve Kadir Filiz'in durumunun ağır olmadığı öğrenildi.

112 Acil Servis görevlilerinin de tartaklandığı öne sürülen olayda, sağlık görevlilerinin kısa bir süre olay yerinden yaralıları alamadıkları bildirildi.

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.