isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
DOBİ HASAN'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

DOBİ HASAN İDDİALI KONUŞTU

“Isparta Davrazspor inşallah hak ettiği yere ulaşacak”


Isparta Davrazspor’un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Hasan Şengün, taraftara seslenerek, “5 puanlık fark kapatılır. Takımımızı sonuna kadar destekleyin. Futbolcuyu oynatan taraftardır. Her maç bizim için final” dedi. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor’da Teknik Direktör Hasan Şengün (Dobi Hasan) rüzgarı esiyor. İlk günden disipliniyle dikkatleri üzerine çeken Şengün, ilk çalışmasını Atatürk Stadı’nda yaptırdı.

“HER MAÇ FİNAL”
Isparta’ya yabancı olmadığını oğlunun SDÜ Spor Bilimlerinde okuduğunu belirten Şengün, bazı akrabalarının da güller diyarında olduğunu bildirdi. Dobi Hasan, ilk açıklamasında umut dolu konuştu. Uzun yıllar Süper Lig’de oynadığını bilgi ve tecrübemi Isparta için harcayacağını söyleyen Teknik Patron Şengün, “Süper Lig, 1. Lig 2. Lig, 3. Lig tüm kategorilerde çalıştım. Isparta Davrazspor’da inşallah hak ettiği yere ulaşacak. Şampiyonluk için devam edeceğiz. Baktığımız zaman takım 1 kere mağlup olmuş. Beraberlik ve kırmızı kart fazla. Önümüzdeki 9 maç var. Aramızda 5 puan var. Bu haftayı bay. Kapatılacak bir puan değil. Öncelikle kendi işimize bakacağız. Her maç final bizim için. Biz maçlarımızı aldıktan sonra rakipte inşallah da rakipte puan kaybeder. Takımımızda yetenekli ve iyici oyuncular bulunuyor” dedi.

“FUTBOLCUYU OYNATAN TARAFTARDIR”

Taraftara seslenen Teknik Direktör Şengün, “Taraftarın desteği çok önemli. Futbolcuyu oynatan taraftardır. Bizden beraber, Serik Belediyespor maçıyla taraftarımızı bekliyoruz. 90 dakika desteklesinler. Maçın başında ufak tefek sorunlar olabilir. Ama maç boyunca destekleyelim. Serik Belediyespor maçıyla seriye başlayacağız. Her maç bizim için final. Hocalarımızla ve yöneticilerle değerlendirme yapacağız. 1-2 takviye yapacağız. Kulübümüze yakışır isimleri alacağız. Oyuncu almak için almayacağız” şeklinde konuştu.

Akdeniz

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.