Isparta’da "Dur" İhtarına Uymayan Sürücülere Ağır Ceza

Isparta’da "Dur" İhtarına Uymayan Sürücülere Ağır Ceza
ISPARTA
647 Okunma
0

Isparta’da Denetimler Sıkılaştı: Trafikte Rekor Ceza, Operasyonda Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

Isparta'da güvenlik güçlerinin yürüttüğü denetim ve operasyonlar kapsamında hem trafikte hem de asayiş alanında dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı. Yedişehitler Mahallesi'nde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde iki motosiklet sürücüsüne yüz binlerce liralık ceza uygulanırken, Şarkikaraağaç ilçesinde düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

"Dur" İhtarına Uymayan Sürücülere Ağır Ceza

Isparta merkezde Yedişehitler Mahallesi'nde gerçekleştirilen trafik uygulamasında ekiplerin "dur" ihtarına uymadığı belirtilen iki motosiklet sürücüsü kısa süre sonra yakalandı.

Yapılan kontrollerde yabancı uyruklu G.D.J.'ye yaklaşık 240 bin TL, M.Y.'ye ise yaklaşık 280 bin TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi. Ayrıca her iki sürücünün de sürücü belgesinin bulunmadığı tespit edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, trafik ekiplerinin denetimlerinin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Şarkikaraağaç'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu

Öte yandan Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde ruhsatsız silahlara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında 3 adet ruhsatsız tabanca ile 3 adet şarjör ele geçirildi. Operasyon kapsamında olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Güvenlik Güçlerinden Kararlılık Mesajı

Isparta genelinde sürdürülen uygulama ve operasyonların, kamu düzeninin korunması, suç ve suçlularla mücadele ile trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla devam ettiği belirtildi. Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

 

 

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
REKLAMLAR