isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
 Osman Sert’ten Ramazan Bayramı mesajı
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 Osman Sert’ten Ramazan Bayramı mesajı
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bayramların birlik beraberlik, dostluk ve yardımlaşmanın en güzel şekilde yaşandığı günler olduğunu belirten Sert, “Birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan Bayramı’nı daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insani değerlerin hatırlandığı, karşılıklı dostluk, kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendirildiği, sevgi ve saygının üst seviyede hissedilerek geliştirildiği özel günlerdir.
 
Kazalar bayramı gölgelemesin
Bayramın sevinç dolu geçmesini dileyen Sert, “Uzun süreli bayram tatili için seyahat eden vatandaşlarımız lütfen kurallara riayet ederek seyahatlerini gerçekleştirsin. Bayram mutluluğumu kazalar ve üzüntülerle gölgelenmesin.
Bu vesile ile Ramazan Bayramının başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm dünyada barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor; Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ”dedi.
 
 
Saygılarımla,
 
Serkan SARIDAŞ
ANTGİAD Genel Sekreteri
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.