isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Son Dakika Okulların Açılma Tarihi Değişti
ISPARTA
G.Tarihi: 27.07.2016 11:48
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Okullar ne zaman açılacak tarih değişti net açıklamayı Milli  Eğitim  Bakanı İsmet Yılmaz yaptı. 19 Eylül Pazartesi  günü açılması planlanan  okulların  açılış tarihi ertelendi. Peki okullar ne zaman açıklacaki yeni öğretim  yılı ne zaman başlayacak, okullar 2017 yılında ne zaman kapanacak?

OKULLAR NE ZAMAN AÇIKLACAK? TARİH DEĞİŞTİ

Okulların  açılış tarihi olarak 19 Eylül belirlenmişti ama  yeni yapılan açıklamayla ve OHAL nedeniyle bu tarihin Ekim ayına kaydırılması gündemde.

Konuyla ilgili  açıklama yapan  İsmet Yılmaz,  'İçinde bulunduğumuz durumda Okulların açılması 1-2 hafta ertelenebilir ve öyle olacak. Okullar 3 Ekim tarihine kadar açılmış olacak dedi. Bizde bu tarihe kadar atamaları tamamlayacağız' dedi.



 Bu ifadelerin  internette   yer alması  üzerine okullar geç mi açılacak sorusu gündeme oturdu. Konuyla  ilgili  MEB’den açıklama yapılması bekleniyor.

Okulların  Açılış Tarihi Değişti, Okullar Ekim Ayında Açılacak

Okulların  açılışının Ekim ayına kaydırılmasında etken neden darbe girişimi.  Bunda  özellikle  OHAL ilan edildikten sonra MEB’de yapılan operasyonlar nedeniyle kapatılan  okulların  MEB’e bağlanması ve öğretmenlerin  açığa alınma durumunun olduğunu düşünüyoruz.

Okulların  açılma zamanını belirleyecek en önemli etkenlerin soruşturmaların tamamlanması, öğretmen atamasının yapılması olarak görüyoruz.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.