isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Polis Memuru Özbil, kazada yaşamını yitirdi
ISPARTA
G.Tarihi: 03.07.2016 22:10
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Şarkikaraağaç ilçesi Çarıksaraylar Kasabasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Olay saat gece 03:30 da ilçeye bağlı Çarıksaraylar Kasabası Pınarbaşı yolunda meydana geldi. Mustafa Özbil (25) idaresindeki 42 CBF16 plakalı otomobil mucurlu yolda viraja hızlı girmesi ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 20 mt uçuruma yuvarlandı.

Sürücünün İstanbul Atatürk hava limanında geçtiğimiz günlerde meydana gelen patlamanın yaşandığı yerde polis olarak görev yaptığı ve patlamadan bir gün önce izine ayrıldığı Bayram'ın 3.günüde düğünü olacağı öğrenildi. Alınan bilgilere göre genç polisin ailesi akşam saatlerinden itibaren haber alamadıkları oğullarından jandarma ve polis karakoluna kayıp başvuru yapınca durumu öğrendiler.

Kaza yerine gelen savcılık ve jandarma ekipleri incelemeleri tamamladıktan sonra ceset otopsi için Şarkikaraağaç Dr Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili savcılık soruşturma başlattı.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.