isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'daki Yeni Otogar inşaatında yeni dönem!
ISPARTA
G.Tarihi: 07.01.2020 12:19
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çünür’deki Yeni Otogar projesinde yüklenici firma ile karşılıklı konuşarak ihalenin tasfiyesini yaptıklarını belirterek, inşaatın tamamlanması adına yeni ihalesinin 1.5 ay içinde yapılacağı açıkladı.
 
Isparta Belediyesi, Belediye Meclisinin Ocak ayı ve 2020 yılının da ilk olağan toplantıları dün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 14 maddeden oluşan gündem maddeleri ele alındı ve çoğunluğu ilgili komisyonlara havale edildi.

BAŞDEĞİRMEN; “BİZDEN ÖNCEKİ YÖNETİM TARAFINDAN BAŞLANILAN YENİ OTOGAR PROJESİNDE”
Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında gerçekleştirilen dünkü toplantının açılışında bir konuşma yapan Başkan Başdeğirmen, Çünür Mahallesinde inşaat halinde bulunan Yeni Otogar Projesinin akıbeti konusunda önemli açıklamada bulundu. Başkan Başdeğirmen; “Bilindiği gibi, bizden önceki Belediye yönetimi tarafından Çünür Mahallemiz İstanbul Yolu yanında Yeni Otogar adıyla bir proje başlatılmıştı. Hatta, birçok eksikliklerin ve proje hatalarının bulunduğu inşaat için geçtiğimiz aylarda yüklenici firma tasfiye talebinde bulunmuştu.

“YÜKLENİCİ FİRMA İLE KARŞILIKLI
GÖRÜŞEREK TASFİYE YAPTIK”

Bu konuda son olarak; Belediye olarak geçtiğimiz gün Yeni Otogar projesinde yüklenici firma ile karşılıklı konuşarak ihalenin tasfiyesini yaptık. İnşaallah Otogarın yeni ihalesini ise 1,5 ay içinde yapmayı planlıyoruz” dedi.





Kaynak:Medya32
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.