isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
GÜREŞ ATA SPORUMUZ
ISPARTA
G.Tarihi: 24.12.2015 12:21
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

GÜREŞ ATA SPORUMUZ

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın, beraberinde Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Güreş Isparta İl Temsilcisi Ömer Tetik ve Isparta Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Başlık, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TGF Başkanı Musa Aydın, Isparta Belediyesi’nin uzun yıllardan buyana güreş sporuna sahip çıktığını ve bu gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Sporun daha çok belediyelerin sırtında olduğunu, spora belediyelerin sahip çıktığını kaydeden Federasyon Başkanı Musa Aydın, Isparta’nın da liglerde yarışacak bir güreş takımına ihtiyacının bulunduğunu aktardı.

Sporla çocukların sosyalleştiğini, kişilik kazandığını ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştığına vurgu yapan TGF Başkanı Musa Aydın, sporu 7’den 70’e herkesin yapması gerektiğini belirtti. Bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandıracak elit düzeyde sporcular yetiştirilmesi gerektiğini ifade eden Aydın, “Federasyon olarak üzerimize düşen ne varsa yaparız. Güreş bizim ata sporumuz. Millet olarak güreş sporuna sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

TGF Başkanı Musa Aydın başta olmak üzere Isparta Belediyesi’ni ziyaret eden ekibe teşekkür eden ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan da, ata sporu güreşe Isparta Belediyesi olarak destek verdiklerini söyledi. Aslan, “Güreş ata sporumuz. Belediyemizin de mevcut bir güreş takımı var. Güreş takımımızı maddi, manevi her alanda destekliyoruz. Daha başarılı bir şekle taşımak için belediyemizin kulübümüze yardımları ve teşvikleri devam edecektir” şeklinde konuştu.


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.