isparta-oto-ekspertiz
Eğirdir Fidanlık Müdürlüğünün Küçük Misafirleri
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Eğirdir Fidanlık Müdürlüğünün Küçük Misafirleri

Eğirdir Fidanlık Müdürlüğü olarak 21 Mart Dünya Ormancılık haftası etkinlikleri kapsamında Eğirdir Süleyman Demirel İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri 28.03.2017 tarihinde Fidanlığımızı ziyaret etti.
Fidanlık Müdürü İsmet Dokur ve Müdür Yardımcısı Cumhur Gafar’ın karşıladığı öğrencilere önce çalışma sahası gezdirildi. Fidanlık Müdürü İsmet Dokur yapmış olduğu konuşmada öğrencileri fidanlıkta görmekten duyduğu memnuniyeti belirterek ziyaretçilere “ Hoş geldiniz “ dedi. Büyüme enerjisi olarak çocuklarında fidanlar gibi toplumun en aktif kesimi olduğundan bahsederek fidanlık faaliyetleri, fidanın nasıl üretildiği ve üretimi yapılan fidan türleri hakkında genel bilgiler verdi. Toplum Yararına Proje çalışanlarının da yardımları ile öğrencilere 120 adet fidan repikajı yapmaları, toprakla temas etmeleri ve enerji fazlalıklarını atarak hoşça vakit geçirmeleri sağlandı. 
Program sonunda  her öğrenciye ücretsiz fidan dağıtımı yapılarak okullarına uğurlama esnasında öğrencilerin fidan sevgisi ve yetiştirme konularında bir hayli bilgilendikleri gözlendi.


Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, dağ, çocuk, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: açık hava

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.