isparta-oto-ekspertiz
Aydın, “Kaybettiğimize üzülmedik”
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Aydın, “Kaybettiğimize üzülmedik”

Geçtiğimiz günlerde yapılan Isparta – Burdur Diş Hekimleri Odası seçiminde 16 yıldır başkan olan Hüdayi Kartöz’ün karşısına rakip olarak çıkan Namık Kemal Aydın, seçimi kaybetmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan Namık Kemal Aydın, “Seçimi kaybettiğimize üzülmedik, yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

 

Diş Hekimi Namık Kemal Aydın, Isparta – Burdur Diş Hekimleri Odası’nda 16 yıldır rekabetsiz bir ortamın olduğunu belirterek, oda başkanlığı için aday olmaları nedeniyle seçimin bir düğün havasında yapıldığını söyledi.
Diş Hekimi Namık Kemal Aydın, Isparta – Burdur Diş Hekimleri Odası seçiminin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında şu ayrıntılara yer verdi.

“Öncelikle seçimin tüm hekim arkadaşlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.Eski yönetiminde bu başarılarından dolayı hem kutluyorum,hemde başarılar diliyorum.Seçim sürecinde mesleğimize yakışır tarzda bir üslubu ve nezaketi hep önemsedik.Tam bir düğün havasında yaptık seçimi.Doğru olanda bu. 16 yıldır rekabetsiz bir ortam vardı,bu keyif yoktu.Hem seçmen önemsendi,hem de seçilen kadrolar bu işin yükünü ağırlığını daha da çok hisseti diye düşünüyorum.Bu rekabetten bizlerde çok şey öğrendik.Mesela Fakültedeki asistan arkadaşlarımıza çok çalışmadık ve önemsemedik. Rakibimiz bunu çok iyi değerlendirdi ve yetmişe yakın asistan meslektaşımız odaya katarak hem odaya hem güç kattı,hemde kapatamayacağımız bir farkla seçimi kazanmalarına vesile oldu.Bizde daha çok serbest hekimlerin oylarının aldığımıza sevindik tabi.İlk kez katılmamızın acemilikleri bunlar.Çoğunluk üyenin fakülteye kaymasının iyi yanlarına da var tabi ki. Çözemediğimiz her ortodontik ya da cerrahi ya da endodontik bir sorunda, rahatlıkla yardım alabileceğimiz asistan akademisyen meslektaşlarımızın olması muhteşem bir şey.Dediğim gibi sonraki seçimde biz de asistan kadrolara en az onlar kadar önemseyeceğimizi, daha güçlü oda yapılanmasını gerçekleştirmeyi şimdiden planlamaya başladık bile. Hedefimiz 300 üyeyi aşmak. Bu duygularla,kazanan arkadaşları tekrar kutluyorum,özellikle fakültedeki meslektaşlarımızın da seçime ve sandığa gösterdikleri duyarlılıktan dolayı da ayrıca kutluyorum. Eminim odaya iki yıl boyunca ciddi hizmetlerde bulunacaklardır.Şimdiden teşekkür ediyorum.Bizde bu hizmete talip olduk fakat bu hizmet zevkini tatmak bize nasip olmadı. Gelecek yıllarda olur inşallah. Kimseye bırakmayacağımız tek şey,adil olmaktır.         Sevgi ve saygılarımla”

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.