isparta-oto-ekspertiz
ÖLÜME TERK EDİLEN SOKAK KÖPEĞİNİN YENİDEN HAYATA DÖNÜŞÜ
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 Sokak hayvanlarını sıcak bir ortamda tutan Konyaaltı Belediyesi, ateşli silahla vurulduktan sonra ölüme terk edilen sokak köpeğini hayata döndürmek için seferber oldu. Yaklaşık 2,5 saat süren ameliyatın ardından fino cinsi sokak köpeği hayata döndürüldü. 
Konyaaltı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, önce ateşli silahla kalça kısmından vurulan sonrasında ise keskin bir cisimle vurularak ağır şekilde yara alan sokak köpeğini 2,5 saat süren ameliyatın ardından yeniden hayata döndürdü.
Çakırlar Bölgesi’nde ateşli silahla vurulan sonrasında ise keskin bir cisimle darp edilerek ölüme terk edilen fino cinsi sokak köpeği, Konyaaltı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görevli veterinerler tarafından ameliyata alındı. Yaklaşık 2,5 saat süren ameliyatta yaşam savaşı veren sokak köpeğinin kalça bölümünde oluşan kesik temizlenerek dikildi. Veteriner hekimler kopmak üzere olan kuyruğu ise kesmek zorunda kaldı.
Birkaç gün içinde eski sağlığına kavuşan sokak köpeğinin Konyaaltı Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde hemcinsleriyle koşup oynamaya başlamasıysa Konyaaltı Belediyesi’nin en büyük mutluluklarından biri oldu.



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.