isparta-oto-ekspertiz
KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ARICI’DAN AKSU BELEDİYESİ’NE ZİYARET
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Aksu Belediyesi’ni ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı Aksu’nun tarım dışında turizmde de önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin tarafından karşılanan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, “Antalya turizmin başkenti. Aksu’da da önemli oteller var. Aksu’nun turizme katkısı da oldukça fazla” dedi. Perge’nin ışıklandırılması ile ilgili de bilgiler veren Arıcı, “Perge gibi yer dünyada az bulunur. Geceleri de ziyaret edilebilsin diyerek ışıklandırma yapalım dedik. Perge’deki sütunlardan sonra eski şehri de ayağa kaldırabilirsek daha fazla turist çekeriz” şeklinde konuştu.

EXPO’ya gelecek olan ziyaretçilerin Perge’yi ziyaret etmesi ile ziyaretçi sayısının daha da artacağına vurgu yapan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise, Bakan Yardımcısı Arıcı’ya belediyenin yapmayı düşündüğü kültür merkezi hakkında bilgiler verdi.

Arıcı da bu konuda Bakanlık olarak gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Siz projeler hazırlayın biz destek olalım. Aksu’nun yeri bende başkadır” açıklamasında bulundu.



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.