isparta-oto-ekspertiz
KOPAN SERÇE PARMAK, YERİNE 4 SAATTE DİKİLDİ
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Antalya’da bir kişinin demir kapıya sıkıştığı için kopan parmağı, 4 saatlik işlemin ardından yerine dikildi. 
Antalya’da yaşayan Ahmet Eren (36), evinin demir kapısına sol elinin serçe parmağını sıkıştırdı. Eklem yerinden kopan parmak yerine dikilmesi için Side’de özel bir hastaneye kaldırıldı. Sadece derisinin yerinde tuttuğu parmağa Side’de ilk müdahalesi yapıldıktan sonra parmağın yerine dikilmesi için Eren, Antalya Opera Yaşam Hastanesi’ne sevk edildi.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Sarp Bayyurt ve ekibi, uzun süre kansız kalan parmağı yerine dikmek için ameliyathaneye aldı. Dört saat süren mikrocerrahi ameliyatının ardından Op. Dr. Bayyurt ve ekibi kopan parmağı yerine dikip tekrardan kan dolaşımını sağladı.

3 AY SONRA ESKİSİ GİBİ KULLANACAK
Eren’in hastaneye geldiğinde parmağını sadece derinin tuttuğunu belirten Op. Dr. Bayyurt, “Hastamız sevkli bir şekilde bize geldiğinde parmağı eklem yerinden kopmuş ve uzun süre kansı kalması nedeniyle parmakta can kaybı vardı. Acil olarak ameliyathaneye alarak 4 saat süren mikrocerrahi işlemle parmak ve tüm damarları yerine dikildi. Parmak tekrardan kan dolaşımı sağlanarak kazanıldı. Hastamızın parmağını eskisi gibi kullanması 3-4 ay sürebilir” dedi.
Ahmet Eren ise bir kaza sonucu parmağını sıkıştırdığını belirterek, “Parmağım demir kapıya sıkıştı ve ilk eklem yerinden koptu. Antalya Opera Yaşam Hastanesi’nde sağlığıma kavuştum. Çok mutluyum” diye konuştu.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.