isparta-oto-ekspertiz
Döşemealtı Belediyesi'nden Kırkpınar Güreşçilerine Altın
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 653. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde dereceye giren güreşçileri makamında kabul ederek, başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi. 

Döşemealtı Belediyesi, geçen ay mecliste alınan kararla, Haziran ayında yapılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinde Döşemealtı'nı ve Antalya'yı en iyi şekilde temsil eden güreşçilere altın verdi.Belediye binasının başkanlık makamında kabul edilen güreşçiler, Başkan Turgay Genç ile sohbet ettiler. Döşemealtı halkına ve Belediye Başkanı Turgay Genç'e verdikleri destekten dolayı minnet duyduklarını belirten güreşçiler, farklı kategorilerde en iyi sonuçları alabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarının ifade ettiler.

Kırkpınar Güreşleri'nin geçtiğimiz yılki başpehlivanı bu yılın finalisti İsmail Balaban da Konyaaltı Belediyesi sporcusu olduğunu ancak Döşemealtı Belediyesi’nin ve Döşemealtı halkının kendisine gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu belirtti.

Güreşçilerin gösterdikleri başarı sonrasında Döşemealtı Belediyesi meclis üyelerinin oybirliği ile bu ödülün verildiğini bildiren Başkan Genç ise, ''Bölgemiz de çok yetenekli sporcular var. Amacımız, gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutup, enerjilerini ruhsal ve fiziksel gelişimleriyle birleştirmelerine yardımcı olmaktır'' dedi.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde dereceye giren güreşçilerden, başpehlivanlık ikincisi İsmail Balaban, Büyük Orta boy birincisi Furkan Durmuş Altın, Minik 2 boy birincisi İbrahim Akyiğit, Deste Büyük Boy ikincisi Hasan Koru, Ayak Boy üçüncüsü Hasan Karbuz, Teşvik 1 boy üçüncüsü Adem Ayseli ve ilçemiz güreşçilerini Kırkpınar Güreşlerine hazırlayan Antrenör Mustafa Kara altınla ödüllendirildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.