isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
"Antalya Tarım Orman Eğitim Günleri" programıyla 50 bin kişiye ulaşıldı
ANTALYA
G.Tarihi: 15.06.2020 22:29
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

ANTALYA - Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi ve Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen "Antalya Tarım Orman Eğitim Günleri" adı verilen online eğitim programı tamamlandı.

İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Gökhan Karaca, yaptığı yazılı açıklamada, 11 farklı konunun işlendiği eğitimlerde sosyal izolasyonun korunduğunu belirtti.

Uzaktan eğitim programıyla üreticilerin alanında uzman eğitmenlerce bilgilendirildiğini aktaran Karaca, şunları ifade etti:

"Katılımcılar, interaktif olarak gerçekleşen eğitimlerde alanında uzman olan eğitmenlere sorularını anlık olarak iletme şansına sahip oldular. Sosyal medya hesaplarından yayınlanan eğitimlerle 50 bini aşkın kişiye ulaştık. Tarımsal yayım faaliyetlerinin aksamaması ve üreticilerimizin eğitimlerden mahrum kalmamaları için yeni normal denilen bu sürece çok hızlı bir şekilde adapte olduk. Son dersimiz ile Antalya Tarım Orman Eğitim Günleri'ni başarıyla tamamladık."

Karaca, eğitim faaliyetlerine destek olanlara da teşekkür etti.

 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.