isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Orman Zararlılarıyla Mücadele Eğitimi
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA OBM BÜLTENİ

Orman Zararlılarıyla Mücadele Konularında Personelimize Eğitim Verildi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı İşletme Müdürlüklerinde personele yönelik Orman Zararlılarıyla Mücadele eğitimleri tamamlandı.
Eğitimin programına, Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, Bölge Müdür Yardımcısı Özlem Cevahirci, Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Nevzat Sicimli, Şube Mühendisleri, Bölge Müdürlüğümüze bağlı 7 Orman İşletme Müdürlüğümüzden; İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarının katılımı ile Isparta, Eğirdir, Sütçüler, Burdur, Bucak, Gölhisar İşletme Müdürlüklerinde gerçekleştirildi. Sütçüler ve Bucak yapılan eğitimlere İlçe Cumhuriyet Savcıları da katılarak orman suçlarının takibinde yapılacak iş ve işlemlerle ilgili personelimize bilgi vermişlerdir.
Katılımcı personele; Ormanların kanun dışı müdahalelerden korunma esasları 293 sayılı tebliğ, Arama el koyma, Damgalar, Silah kullanma ve bakımı ile silah kullanma mevzuatı, Nakliye tezkeresi çeşitleri ve kullanma mevzuatı, , Suç tutanağı tanzimi, Tazminatlar ve idari para cezalarının uygulanması, 7064 sayılı tamim uygulaması, 305 nolu tebliğ ve orman zararlılarıyla mücadele faaliyetleri konularında bilgiler verildi.
Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy eğitim programlarına iştirak ederek, yapmış olduğu açıklamada “Ormanları zarar veren etmenlerden korumanın, birinci ve en önemli vazifemiz olduğunu, Ormanları kanun dışı müdahalelerden ve ormana zarar veren canlılardan zamanında korumanın vicdani ve kanuni görevimiz olduğunu, ormanların sürdürülebilir bir şekilde işletilmesinin ve gelecek nesillere aktarılmasının sağlanmasının birinci şartının koruma faaliyeti olduğunu ifade etti.
Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy eğitimin hazırlanması ve sunumunda görevli personele teşekkür ederek, tüm personele sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl diledi.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'SÜTÇÜLER RMAN İŞL ETME MÜDÜRLÜĞÜ ENEL HUPET コ SÜTÇÜLER ORMAN İŞL LETME MÜDÜRLÜĞÜ ENEL MUPUT G N A M R' görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 1 kişi, oturuyor, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'REDMI NOTE 8 PRO AI QUAD CAMERA' görseli olabilir

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.