isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA  KUR’AN KURSLARI BİTİRME PROGRAMLARI DÜZENLENDİ
TÜRKİYE
G.Tarihi: 22.08.2021 13:46
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
KUR’AN KURSLARI BİTİRME PROGRAMLARI DÜZENLENDİ
2021 yılı yaz Kur’an kursları 20.08.2021 Cuma günü sona eriyor. İlimiz merkez ve köylerinde cami/Kur’an kurslarında açılan yaz kurslarında bitirme programları düzenlendi. Hacı Ali Gökgöz Kur’an kursu, Hacı Ali Gökgöz cami, Hacı Emine Çırak cami, Osmanlı Kız Kuran Kursu, Osmanlı camii programlara ise İl Müftü Yardımcıları Halil Taş, Seyit Böğet, Personel ve İdari İşler Şube Müdürü Mevlüt Tosun katıldılar.
Programlarda yaz kurslarına katılan öğrenciler Kur’an tilaveti, şiir ve ilahi sunumlarında bulundular. Çocuklara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verildi, hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla dondurma, pide vb. ikramlarda bulunuldu.
Müftü Yardımcısı Halil TAŞ, öğrenci, velileri tebrik ederek, evlatlarımızın en temel dini bilgilerini yaz kurslarında alma imkanı bulduklarını, buralarda öğrendikleri bilgilerin önemli olduğu ifade Ederek bu öğrendiklerini evde de uygulanmasını istedi.
Müftü Yardımcısı Seyit Böğet İse; Din Görevlilerini, velileri ve öğrencileri tebrik ederek, çocuklarımızın cami ve din görevlileriyle irtibatlarının devam etmesi tavsiyesinde bulundu.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve anıt görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir yiyecek görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'man ··ㅇ SHOT ON POCO X3 NFC SAMED DEMIRBAŞ 2021.8.18 11:19' görseli olabilir

Bir 2 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.