isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Bazı Bölgelerde Elektrik Kesintisi Uygulanacak!
ISPARTA
G.Tarihi: 22.07.2016 17:31
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
AKDENİZ EDAŞ İSPARTA İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Aşağıda yeri, süresi ve nedeni belirtilen çalışma nedeniyle bazı bölgelerde geçici süre ile planlı elektrik kesintisi yapılacaktır.

Çalışmanın erken bitmesi halinde; bitiş süresi beklenmeden elektrik verilmesi veya ortaya çıkacak önemli bir sebep nedeniyle çalışmadan vaz geçilmesi halinde şebekede elektrik olacağı ihtimaline karşılık, can ve mal güvenliği bakımından dikkatli olmalarım önemle ve bilhassa hatırlatmak isteriz.

A)   KESİNTİ TARİHİ: 25.07.2016 Pazartesi

B)   KESİNTİ SÜRESİ : 10:00-15:00 (5 saat)

    C) KESİNTİ NEDENİ : M-8 dağıtım merkezinden Yakaören, Gelincik çıkışı, İsparta İl Müdürlüğü ekipleri tarafından tedarik sürekliliğini sağlaya bilmek için, şebekede yapılacak olan bakım onarım ve tadilat çalışmaları nedeniyle,

D) KESİNTİDEN ETKİLENECEK TÜKETİCİ ve BÖLGELER:


1. Yakaören, Gelincik Köyleri, Milas, DSİ Gölcük, Cankardeşler Petrol, Opet Petrol, Çelik Tarım, Yakaören Sulama Kooperatifi, Gelincik Sulama Kooperatifi, Gülbirlik, Biolandes Gülyağı Fabrikası, Döğaner, İsparta Ubam, Çerçin İçme Suyu, Gelincik Petrol ile bu
hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.