isparta-oto-ekspertiz
Isparta Haber Emniyet Eski İstihbarat Şube Müdürü Tutıklandı
ISPARTA
G.Tarihi: 25.07.2016 21:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik sürdürülen soruşturmada daha önce gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarında meslekten ihraç edilen 2emniyet müdürü ve başkomiser ile FETÖ'nün darbe girişimi sonrası açığa alınan emniyet müdürü tutuklandı

Edindilen bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüekiplerince gözaltına alınan ve dahaönce FETÖ adına usulsüz dinlemeler yapmak suçlmamasıyla  meslekten ihraç edilen eski İstihbarat Şube Müdürü Peyami Baykara ve müdür yardımcısı başkomiser Mehmet Şanverdi, yineaynı soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen  üçünhcü sınıf emniyet müdürü  ile FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında açığa alınan 3'üncü sınıf emniyet müdürü Gökhan Oral'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece FETÖ üyesi olmak, Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek suçlarından tutuklandı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.