isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Fetö Mağdurları Mahkemeye Koştu!
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Onunla aynı ismi taşımak istemiyorlar!

FETÖ terör örgütünün hain darbe kalkışması sonrası yurdun dört bir yanından ilginç haberler gelmeye başladı.

 

Gaziantep'te yaşayan işadamı Fethullah Homan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, "Terör örgütü mensubu, vatan haini birisinin ismini taşımak istemediği" gerekçesiyle, kimlikteki isminin değiştirilmesi için mahkemeye başvurdu. 

Dilekçesinde kendisine kısaca FETÖ diye hitap edildiğini ve terör örgütü ilan edilen örgütün elebaşının ismini taşımanın kendisine büyük bir mağduriyet yaşattığını belirtti.

Avukatı aracılığı ile mahkemeye dilekçesini ileten Fethullah Homan, yeni isminin "Kahraman" olmasını talep etti. Homan, "Halkımız bu darbe girişiminde milli irade kahramanlığı yaptığı için 'Kahraman' ismi seçtim" dedi.

BİR TALEPTE NİĞDE'DEN

Niğde'nin Bor ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Mehmet Fetullah Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, "Terör örgütü mensubu, vatan haini birisinin ismini taşımak istemediği" gerekçesiyle, kimlikteki isminin değiştirilmesi veya silinmesi için mahkemeye başvurdu.

Erdoğan, Bor Asliye Hukuk Mahkemesine verdiği dilekçeyle, kimlikteki ikinci ismi olan "Fetullah"ın, "Efe" olarak değiştirilmesini talep etti. 

KAYNAKDHA
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.