isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Devlet Bahçeli'den FETÖ'ye sert mesajlar
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Devlet Bahçeli'den FETÖ'ye sert mesajlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu



 

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

Türk tarihinde çok nadir görülebilecek bir ihanettir. FETÖ'cü kalkışmaya kim ortak olmuşsa Türk askeri değildir asla da olamayacaktır. Türk'ün ezeli ve ebedi düşmanlarıdır. Tarihimizde yaşanmamış ne varsa 16 Temmuz'da vuku bulmuştur.

Manevi duyguları sömüren takiyye ustaları dışarıya hizmet etmişlerdir. Dinler arası diyalog uydurması boşuna yapılmamıştır. FETÖ'cü teröristler Asya'nın Hıristiyanlaştırılması için görevlendirilmişleridir. Bu bir kuşatma harekatıdır. 

Gülen'i koz olarak ellerinde tutmuşlardır. Kimin elinde işe yarıyorsa ona gitmişlerdir. Hiçbir olay  15 Temmuz kadar derin olmamıştır. 15 Temmuz'da Meclis'i yaralayanlarla Ertuğrul Gazi'nin türbesini bombalayanlarla hiçbir farkı yoktur.

FETÖ, PKK kadar milletimize zarar vermektedir.Türkiye'yi parçalamayı amaçlamışlardır.

MHP Türkiye'nişn bugünkü OHAL uygulamasına destek olmuştur. Toplumsal huzurun temiğni ve devletin elini güçlendirmek pek tabi doğaldırt. Millete karşı alınmış bir karar değildir. Devletin elini güçlendirmek, OHAL ile karşılık vermek şarttır.

Öncelikle ve ilk olarak askeri ve sivil bürokraside sağlam delillere dayanılmalıdır. Her yönüyle araştırılmalıdır. Masumların hakkını gasp etmek FETÖ'nün yaptığıyla aynı şeydir.

Ergenekon balyoz gibi dava süreçleri Türk askerine darbe vurmuştur. Sınavlarda şikeler askerlere zarar vermiştir. Türk orudu hak ettiği değeri bulacaktır.

Sadakat öne çekilmeden millet ve vatan sevgisi öne çekilmeden hak ettiği değeri alması. FETÖ'cüler kul hakkı  yemişlerdir. Ak Parti hükümeti de buna göz yummuşlardır. Önce Türk demedikten sonra alim olsa kaç yazar. Hme övüneceğiz hem de kardeşçe yaşayacağız. Bizim bizden başka bir dostumuz yoktur. Avrupa FETÖ'ye destek vermiştir. 

Türkiye'ye 2 defa geldiği ve Erzurum ve İncirlik'e geldiği konuşulmaktadır. ABD bunun altından kalkamayacaktır. Dostluk ve müttefiklik ilişkisi zarar görecektir. ABD ve küresel güç merkezleri Türkiye'yi iş savaşa itmiştir. 15 Temmuz'daki darbe girişimini Ortadoğu'daki dalgadan ayrı tutmamak gerekmektedir. CIA'nın piyonu Gülen'in ABD'den iadesi mümkün görünmemektedir.

8 Temmuz'dan itibaren Halepliler ölüme terk edilmiştir.12 Eylül'de bizim çocuklar kazandı diyorlardı, 15 Temmuz'da onların gayrimeşru çocukları kaybetti.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HER TÜRLÜ GÜVENLİK RİSKİNE AÇIKTIR

Türkiye Cumhuriyeti her türlü güvenlik riskine açıktır.

Her birimiz Sütçü İmam Nene Hatun olmalıyız. Hiçbİr terör örgütü Türkiye'yi ele geçiremeyeceklerdir. 

Hainlere karşı aynı gemiyedeyiz aynı siperdeyiz. Türk milleti dünya döndüğü müddetçe bağımsız olarak hareket edecektir. 

Türkiye'mizin siyasi geçmişi çok partili hayata geçildiğinden itibaren çok sancılı dönemler geçirmiştir. Uzantıları günümüze kadar gelerek siyaset kesintiye uğramıştır.

Demokrasi ülkenin  kötüye gitmesine neden olmuştur. Emperyalizmin değişik kanalları yardımcı olmuştur. Ara rejim heveslileri talihsizler bugünlere kadar gelmişlerdir. Anti-demokratik girişimler iktidarın en öenmli sorunudur. Hükümetin hareketle yaptığı davalar haklıdır. 15 Temmuz gölgesini ortadan kaldıracak ve destek olacağız. MHP hukukun üstünlüğüne inanan bir siyasi partidir.

Devlet, hukuk demektir. Herkes hukuk içinde hareket etmelidir. Türkiye'ye silah sıkmış kim varsa bulunup hesap vermelidir. Ne söylediği nasıl bir pozisyon aldığı  da kendi bileceği iştir. Kimseden müsade almamalıdır. Geciken adalet adalet değildir. En kısa sürede karar verilmelidir. 

Milletin tamamını kapsayacak yüklü bir yönetim hayata geçirilmelidir. Demokrasi dışı siyaset anlayışıyla ülkemiz refaha ulaşamayacaktır. Demokrasiye ruh ve anlam katan özellik birbire benzemeyen özelliklerin bir araya gelmesidir. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.