isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
GÜNAYDIN'DAN AMELİYAT OLAN BAHÇELİ'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 18.01.2016 00:26
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
                 MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ ANJİYO OLDU

GÜNAYDIN'DAN AMELİYAT OLAN BAHÇELİ'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, Kocaeli’de anjiyo olan MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kocaeli’de özel bir hastanede anjiyo oldu. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın büyük bir vefa örneği sergileyerek, Bahçeli’nin tedavi olduğu hastaneye gittiler. Burada Bahçeli ile görüşen Başkan Günaydın hastane çıkış yaptığı açıklamada;"Kalp anjiyosu olan Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'yi hastanede ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımızla ilgili Sayın Genel Başkan Yardımcılarımızdan bilgi aldık. Sayın Genel Başkanımızın sağlığı da morali de iyi. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.



MHP'DEN BAHÇELİ'NİN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMKA GELDİ
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde anjiyo olduğu bildirildi.


MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırdığını kaydetti:

"Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, istirahat halindedir. Medyada yer alan spekülasyona dayalı haberlerin gerçekle bağı olmayıp, bu tip haberlerin dikkate alınmaması önemle rica olunur."



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.