isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Ak Parti Isparta Adayları Tanıtıldı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 22.09.2015 02:04
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Milletvekili aday listelerinde köklü değişiklik yapan Ak Parti, gövde gösterisi gibi seçim startını Ankara'dan verdi. Ankara Arena'daki programa; 550 milletvekili adayı başta olmak üzere, eski ve yeni bakanlar, parti kurucuları, eski ve mevcut MKYK üyeleri, parti yöneticileri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, önceki dönem milletvekilleri, 81 ilin il başkanları ve AK Partili belediye başkanları katıldı. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için belirlediği adayları tanıttı. Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, salona gelişlerinde vatandaşları kırmızı karanfillerle selamladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ konuşma ile başlayan programda sırası ile tüm illerin milletvekili adayları ve il başkanı çıktılar.  Başbakan Davutoğlu Isparta İl Başkanı Osman Zabun ve Vekil Adaylarını'da diğer illerin adayları gibi sahnede tanıttı ve birlikte el kaldırıldı. Tüm konuşmaların ardından AK Parti'nin seçim şarkısı "Haydi Bismillah" seslendirilerek, birlikte büyük fotoğraf çekildi.

 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.